Naar hoofdinhoud

Aanmelding Netwerkborrel | 26 juni

Op zoek naar inspiratie en nieuwe samenwerkingen? Markeer dan woensdagavond 26 juni vanaf 18:30 uur in je agenda, want het is weer tijd voor onze Netwerkborrel waar design en innovatie samenkomen! Maak kennis met de topmerken Jame en Zizeau, die je zullen inspireren met hun nieuwste collecties en visie op interieurdesign.

Daarnaast hebben we  presentaties van Keymer, dé stofleverancier die textiel opnieuw definieert, en van Unlit, een revolutionair 3D ontwerpprogramma dat je creatieve processen naar een hoger niveau tilt.

Deze avond biedt jou de unieke kans om niet alleen je netwerk uit te breiden, maar ook je kennis te verrijken en te genieten van een inspirerende avond vol nieuwe ideeën. Mis het niet en meld je hiernaast aan!

 

Tot dan!

 

Locatie: Grevelingenmeer 9, 5347 JP Oss
Start: inloop vanaf 18.30 uur

Trends, topmodellen & nieuwe stoffen

Life's too short for boring furniture 💥

Ontdek hoe wij materialen transformeren tot prachtige, karaktervolle meubelstukken die jouw interieur laten stralen. Laat je creativiteit de vrije loop met onze veelzijdige collectie. Eindeloos variëren en combineren! 

Voor welke print zou jij gaan? 🙋‍♀️

#jame #meubelen #meubel #stof #print #uniek #retro #design
Couch potato? We’ve got your throne 🛋️

Met elementenbank Lotte kun je alle kanten op. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en maak van deze bank jouw favoriete loungeplek! ☕📚

#jame #design #bank #modern #loungeabnk #livingroom #wonen #wooninspiratie #japandi
The highest quality en comfort 🙌

We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat elk meubelstuk niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam is. De frames zijn vervaardigd van hoogwaardig hout, zorgvuldig geselecteerd op stevigheid en natuurlijke uitstraling. Voor onze zitmeubelen kiezen we voor koudschuim van topkwaliteit, wat garant staat voor ultiem comfort en een lange levensduur. Onze stoffering wordt versterkt met fiberfix, wat zorgt voor een perfecte afwerking.

#jame #meubelen #fabriek #comfort #design #hout #zitmeubel #materiaal
Comfort is everything 🤍

Handgemaakt in Nederland, met oog voor detail en liefde voor het vak. Strak in haar vel en met een eigenwijze schuining aan de binnenzijde van haar armen, is onze Tess een verleidelijk model. 

Val jij ook voor haar charme? 👀

#jame #bank #interieur #meubelen #interieurinspiratie #interieurstyling #wonen #interieurdesign #design