Naar hoofdinhoud

fayah

Geïnspireerd door de natuur heeft Fayah een organische vorm gekregen: tussen rond en rechthoekig in. Dat maakt haar meteen een eyecatcher, maar wel één die dankzij haar natuurlijke materialen goed samengaat met vele interieurstijlen. Fayah is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Kleurimpressie

 • KML Lakefield 010
 • De Fayah is afgebeeld met een houten blad in de kleur Verweerd KML 645, in de afmeting 250 x 115cm. We hebben 4 verschillende maten van 180 cm oplopend tot 300 cm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de opties bij downloads of neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

  • Lengte250 cm
  • Breedte115 cm
  • Hoogte77 cm
  • OnderstelMetaal
  • BladHout
  • AfwerkingRecht 5 mm, facetrand 358 mm

Trends, topmodellen & nieuwe stoffen

Meet Guus, our summer 2024 campaign! ✨ 

Een trendy én tijdloos design. Mix en match deze must-have met een trendy sofa of een handige hocker voor de ultieme combinatie in jouw woning! Hij is beschikbaar in diverse uitvoeringen, met optioneel koudschuim en poten in matzwart of RVS. 

#zomeractie #guus2024 #tijdloosdesign #bank #inspiratie #actie #meubels #design #jame
Hey, did you recognise our mike? 🤩

Mike, onze vrolijke allemansvriend, voelt zich thuis in allerlei huiskamers, zelfs die in de meest felle kleuren! Zijn ronde hoeken en schuine houten pootjes geven hem die onmiskenbare retro flair waar iedereen voor valt. 🛋️💫

#bank #design #jame #meubel #inspiratie #inspo #wonen #livingroom #wooninspiratie
Comfort meets creativity 🙌

Van zachte pasteltinten tot levendige prints, welke stijl spreekt jou het meest aan? Laat je creativiteit de vrije loop en geef je meubels een persoonlijke touch. Alles in mogelijk! ✨

#jame #meubelen #stoffen #materialen #comfort #bank #design #wooninspiratie
Your living room's masterpiece 💥

Laat je betoveren door de warme gloed van onze Dirk. Hij onderscheidt zich door zijn slanke armen en fraaie poten. 

De eigenzinnige poten zijn verkrijgbaar in een matzwarte of RVS uitvoering. Wil je meer over dirk weten? Neem gerust contact met ons op! 

#jame #meubelen #bank #deisgn #modern #uniek #wooninspiratie #living #livingroom #inspiration