Naar hoofdinhoud

fayah

Geïnspireerd door de natuur heeft Fayah een organische vorm gekregen: tussen rond en rechthoekig in. Dat maakt haar meteen een eyecatcher, maar wel één die dankzij haar natuurlijke materialen goed samengaat met vele interieurstijlen. Fayah is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Kleurimpressie

 • KML Lakefield 010
 • De Fayah is afgebeeld met een houten blad in de kleur Verweerd KML 645, in de afmeting 250 x 115cm. We hebben 4 verschillende maten van 180 cm oplopend tot 300 cm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de opties bij downloads of neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

  • Lengte250 cm
  • Breedte115 cm
  • Hoogte77 cm
  • OnderstelMetaal
  • BladHout
  • AfwerkingRecht 5 mm, facetrand 358 mm

Trends, topmodellen & nieuwe stoffen

The details of Jort 🤍

De lagere rugleuning van Jort wordt ondersteund door door een rol-element wat zorgt voor extra zitcomfort. Door het lichtvoetige onderstel lijkt deze moderne bank bijna te zweven en creëert het een open en ruimtelijk gevoel.

Het comfort van Jort zelf proberen? Neem gerust contact op, zodat we je kunnen adviseren in welke dichtstbijzijnde store Jort te vinden is.

#jame #jamemeubelen #meubelen #meubels #interieur #interior #interiordesign #homedecor #bank #sofa
Interior inspiration 🌞

Breng jouw interieur tot leven met deze opvallende eyecatchers! Van unieke prints en levendige kleuren tot rustige beigetinten. Laat je creativiteit de vrije loop en geef jouw huis een persoonlijke touch. 💥

#jame #meubelen #stoffen #prints #eyecatcher #interieurinspiratie #inspo #getinspired
Table details 🪵

Onze organisch gevormde houten tafel Fayah rust op een zwart metalen onderstel in de vorm van een vlinder. Dankzij haar natuurlijke materialen gaat ze goed samen met veel verschillende interieurstijlen. Wist je dat je wel 12 verschillende houtkleuren kunt kiezen voor deze tafel?

#jame #interieur #meubelen #interieurinspiratie #interieurdesign #wonen #tijdloosdesign #tafel #eettafel