Naar hoofdinhoud

Ons verhaal

Al meer dan vijftig jaar maken we meubelen met oog voor detail en comfort. Met onze showroom, fabriek en kantoor op één locatie is dit een unieke situatie, die zorgt voor een naadloze samenwerking. Hier zijn we dan ook erg trots op!

Vakmanschap

Alles voor comfort

Een perfect ontwerp, het beste koudschuim en een uiterst precieze afwerking: bij Jamé draait alles om comfort. En dan niet voor even, maar voor het leven. Want doordat we alleen met eersteklas materialen produceren, gaan onze meubelen jarenlang mee.

Typisch Jamé

Een eyecatcher voor je interieur

Onze meubelen zijn echte eyecatchers. Ze zijn vaak speels, kleurrijk en hebben een kenmerkend onderstel of detail. Wil je een gave print? Of een stof gemaakt van wol of zelfs gerecyclede plastic flesjes? Met onze verschillende stoffenleveranciers kan het allemaal. Ook typisch Jamé: meerdere ontwerpers delen hun inspiratie. Daardoor blijven we verrassen.

Bekijk onze collectie

Jamé: comfortabel design voor elk interieur.

Collectie

Materialen

Inspiratie

Ambacht #1

Houtbewerking

Hout komt ruw bij ons binnen. Zo grof dat je zelfs kunt denken: hoe maken ze hier een sterke romp of die tafel met prachtige organische vorm van? Nou, laat dat maar aan onze zagerij over.

Ambacht #2

Rompbouwen & lijmen

In de rompenmakerij nemen ze het werk over. Secuur leggen ze de basis voor comfort en stevigheid. Ook krijgt een meubelstuk hier z’n vering en lijmen onze vakmensen het koudschuim op de romp.

Ambacht #3

Snijden

Onze mensen in de snijderij werken met de meest geavanceerde machines voor een volmaakt resultaat. Oftewel: ze halen patronen efficiënt uit het stof. Heeft dit een print? Dan behandelen ze deze met extra aandacht en zorgen ze ervoor dat deze zo goed mogelijk tot zijn recht komt op het meubel.

Ambacht #4

Stikken

De perfecte afwerking? Dat is handwerk. Onze stikkers naaien het gesneden stof geroutineerd aan elkaar. Functioneel én met gevoel voor detail: ze maken de fraaiste kapnaden en siernaden, en matchen de garen bij het stof.

Ambacht #5

Stofferen

Elk ambacht is een vak apart, maar dit zeker. Stoffeerders tonen hun spierballen: het is constant trekken aan het stof en dit op de juiste plekken vastzetten. Zeer precies werk, want voor een superstrak meubel telt elk detail.

Trends, topmodellen & nieuwe stoffen

Timeless classics; Kira & Fien🪑✨ ⁠
⁠
Fien noemen we ook wel onze multifunctionele heldin! Of het nu dient als extra zitplaats, een voetenbankje of bijzettafel, ze doet het allemaal. Uiteraard is ze helemaal aan te passen naar jouw stijl en smaak. In 3 verschillende formaten, 12 verschillende houtkleuren en oneindig veel stofkeuze. ⁠
⁠
En laten we Kira niet vergeten. Met haar opengewaaide armen heeft Kira een modern en uitnodigend uiterlijk! ⁠
En wist je al dat ze niet alleen verkrijgbaar is met een draaipoot, maar ook met een rank zwart frame? 😍⁠
⁠
Waar wacht je nog op? Ga snel naar je dichtsbijzijnde dealer of neem een kijkje op www.jame.nl voor meer informatie. 💌
We are expanding our family! ⁠
Met maar liefst 4 nieuwe modellen 😍💥 Hi Charlie, Nova, Noah & Sofia 👋🏼⁠
⁠
But first things first.. maak kennis met Charlie, ontworpen door de getalenteerde @jan__dijkstra! Met Charlie heeft Jan een perfecte balans gevonden tussen eigentijds design en klassieke charme. Het resultaat is een stuk dat zowel tijdloos als trendy is, waardoor het moeiteloos in elke inrichting past. 🏡⁠
⁠
Kan je nou niet wachten om alle nieuwe modellen te zien? Check alvast onze website www.jame.nl ⁠
⁠
*Charlie is verkrijgbaar in 2 formaten en 12 verschillende houtkleuren.
A glimpse of our newest addition Noah! 😍⁠
⁠
Duik in de wereld van comfort en stijl met een design van @studioschrofer. Noah heeft een tijdloos design met een elegante afwerking. Het detail van de stiknaad geeft de bank een kenmerkende en speelse twist. ⁠
⁠
Benieuwd naar de verschillende elementen en opties? Houd onze socials en website in de gaten, want volgende week is deze beauty volledig te bewonderen. ⁠
⁠
Ondernemers opgelet! Noah is tijdens de Huisshow op 18 & 19 september al te bewonderen in de showroom. ⁠
*Meld je aan via de link in de bio.
Sofia 👑❤️‍🔥 Een kleine sneak peek van onze queen of comfort.⁠
⁠
Een eigentijds design van @gijspapavoine met strakke belijning en ronde zachte vormen. Met deze elementenbank kan je dus écht alle kanten op! ⁠
⁠
Vanaf volgende week zal Sofia te vinden zijn op de website: www.jame.nl.⁠
⁠
Ondernemers opgelet! Wil je Sofia graag nu al ervaren? Meld je dan  aan voor de Huisshow op 18 & 19 september. ⁠*Aanmelden kan via link in bio⁠.
⁠
Just make sure you don't miss out! 🤗