Naar hoofdinhoud

Ons verhaal

Al meer dan vijftig jaar maken we meubelen met oog voor detail en comfort. Met onze showroom, fabriek en kantoor op één locatie is dit een unieke situatie, die zorgt voor een naadloze samenwerking. Hier zijn we dan ook erg trots op!

Vakmanschap

Alles voor comfort

Een perfect ontwerp, het beste koudschuim en een uiterst precieze afwerking: bij Jamé draait alles om comfort. En dan niet voor even, maar voor het leven. Want doordat we alleen met eersteklas materialen produceren, gaan onze meubelen jarenlang mee.

Typisch Jamé

Een eyecatcher voor je interieur

Onze meubelen zijn echte eyecatchers. Ze zijn vaak speels, kleurrijk en hebben een kenmerkend onderstel of detail. Wil je een gave print? Of een stof gemaakt van wol of zelfs gerecyclede plastic flesjes? Met onze verschillende stoffenleveranciers kan het allemaal. Ook typisch Jamé: meerdere ontwerpers delen hun inspiratie. Daardoor blijven we verrassen.

Bekijk onze collectie
Ambacht #1

Houtbewerking

Hout komt ruw bij ons binnen. Zo grof dat je zelfs kunt denken: hoe maken ze hier een sterke romp of die tafel met prachtige organische vorm van? Nou, laat dat maar aan onze zagerij over.

Ambacht #2

Rompbouwen & lijmen

In de rompenmakerij nemen ze het werk over. Secuur leggen ze de basis voor comfort en stevigheid. Ook krijgt een meubelstuk hier z’n vering en lijmen onze vakmensen het koudschuim op de romp.

Ambacht #3

Snijden

Onze mensen in de snijderij werken met de meest geavanceerde machines voor een volmaakt resultaat. Oftewel: ze halen patronen efficiënt uit het stof. Heeft dit een print? Dan behandelen ze deze met extra aandacht en zorgen ze ervoor dat deze zo goed mogelijk tot zijn recht komt op het meubel.

Ambacht #4

Stikken

De perfecte afwerking? Dat is handwerk. Onze stikkers naaien het gesneden stof geroutineerd aan elkaar. Functioneel én met gevoel voor detail: ze maken de fraaiste kapnaden en siernaden, en matchen de garen bij het stof.

Ambacht #5

Stofferen

Elk ambacht is een vak apart, maar dit zeker. Stoffeerders tonen hun spierballen: het is constant trekken aan het stof en dit op de juiste plekken vastzetten. Zeer precies werk, want voor een superstrak meubel telt elk detail.

Jamé: comfortabel design voor elk interieur.

Collectie

Materialen

Inspiratie

Trends, topmodellen & nieuwe stoffen

Hey that’s our Jort! 🤩

Jort schittert in deze prachtige, door @nijhofwoonwarenhuis, gerestylede woonkamer. Met zijn lage rug en lichtvoetige onderstel geeft hij een ruimtelijk gevoel aan ieder interieur.✨

Meer weten over Jort? Neem gerust contact met ons op via de website. #linkinbio

#jame #jort #woonkamer #livingroom #bank #sofa #zitmeubel #meubelen #wooninspiratie
Some shots of our beauty Fayah 👏

Maak jouw interieur compleet met onze eettafel Fayah. Het houten tafelblad met het metalen onderstel zorgen voor een perfecte combinatie van rustiek en industrieel. 

Ze is in vier verschillende maten te verkrijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

#tafel #jame #design #meubels #meubelen #showroom #eettafel
Unique fabrics 🙌

Van levendige patronen tot gedurfde texturen, geef je woonruimte een zichtbare upgrade. Welke stof past het beste bij jouw persoonlijke stijl? ✨

#jame #meubelen #bank #stof #materiaal #uniek #kleurrijk #design