Naar hoofdinhoud

Privacy Policy

Jame Janssen Meubelen B.V., gevestigd aan Grevelingenmeer 9
5347 JP Oss, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Grevelingenmeer 9
5347 JP Oss
0487588880
Secetariaat is de Functionaris Gegevensbescherming van Jame Janssen Meubelen B.V. Hij/zij is te bereiken via info@jame.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Jame Janssen Meubelen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@jame.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Jame Janssen Meubelen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Jame Janssen Meubelen B.V. analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Jame Janssen Meubelen B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: 3 maanden

Delen van persoonsgegevens met derde

Jame Janssen Meubelen B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Jame Janssen Meubelen B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Jame Janssen Meubelen B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Jame Janssen Meubelen B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@jame.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Jame Janssen Meubelen B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Jame Janssen Meubelen B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@jame.nl

Trends, topmodellen & nieuwe stoffen

Life's too short for boring furniture 💥

Ontdek hoe wij materialen transformeren tot prachtige, karaktervolle meubelstukken die jouw interieur laten stralen. Laat je creativiteit de vrije loop met onze veelzijdige collectie. Eindeloos variëren en combineren! 

Voor welke print zou jij gaan? 🙋‍♀️

#jame #meubelen #meubel #stof #print #uniek #retro #design
Couch potato? We’ve got your throne 🛋️

Met elementenbank Lotte kun je alle kanten op. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en maak van deze bank jouw favoriete loungeplek! ☕📚

#jame #design #bank #modern #loungeabnk #livingroom #wonen #wooninspiratie #japandi
The highest quality en comfort 🙌

We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat elk meubelstuk niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam is. De frames zijn vervaardigd van hoogwaardig hout, zorgvuldig geselecteerd op stevigheid en natuurlijke uitstraling. Voor onze zitmeubelen kiezen we voor koudschuim van topkwaliteit, wat garant staat voor ultiem comfort en een lange levensduur. Onze stoffering wordt versterkt met fiberfix, wat zorgt voor een perfecte afwerking.

#jame #meubelen #fabriek #comfort #design #hout #zitmeubel #materiaal
Comfort is everything 🤍

Handgemaakt in Nederland, met oog voor detail en liefde voor het vak. Strak in haar vel en met een eigenwijze schuining aan de binnenzijde van haar armen, is onze Tess een verleidelijk model. 

Val jij ook voor haar charme? 👀

#jame #bank #interieur #meubelen #interieurinspiratie #interieurstyling #wonen #interieurdesign #design