Naar hoofdinhoud

Materialen

Het hout, het metaal, het koudschuim en de stof: onze meubelen worden gemaakt van hoogwaardige materialen.

Een all time favorite stof van Textaafoam, een trendy variant van Keymer of een uitgesproken print van Kirkby Design… op een Jamé past alles. Je kunt dan ook kiezen uit een complete selectie aan stoffen. Heb je toch iets anders op het oog? Laat het ons weten. We werken met een heleboel leveranciers samen.

Stoffen: voor ieder interieur een perfecte match

Hout komt ruw bij ons binnen. Zo grof dat je zelfs kunt denken: hoe maken ze hier een sterke romp of die tafel met prachtige organische vorm van? Nou, laat dat maar aan onze zagerij over.

Vakmanschap van eigen bodem

Van blank eiken tot zwarte houtlak: voor de tafels en de zichtbare houtdelen hebben we twaalf kleuren geselecteerd op basis van trends en beleving. Benieuwd waar je als nieuwe Jamé-eigenaar precies uit kan kiezen? Bekijk hier onze houtselectie.

Trends, topmodellen & nieuwe stoffen

Meet Guus, our summer 2024 campaign! ✨ 

Een trendy én tijdloos design. Mix en match deze must-have met een trendy sofa of een handige hocker voor de ultieme combinatie in jouw woning! Hij is beschikbaar in diverse uitvoeringen, met optioneel koudschuim en poten in matzwart of RVS. 

#zomeractie #guus2024 #tijdloosdesign #bank #inspiratie #actie #meubels #design #jame
Hey, did you recognise our mike? 🤩

Mike, onze vrolijke allemansvriend, voelt zich thuis in allerlei huiskamers, zelfs die in de meest felle kleuren! Zijn ronde hoeken en schuine houten pootjes geven hem die onmiskenbare retro flair waar iedereen voor valt. 🛋️💫

#bank #design #jame #meubel #inspiratie #inspo #wonen #livingroom #wooninspiratie
Comfort meets creativity 🙌

Van zachte pasteltinten tot levendige prints, welke stijl spreekt jou het meest aan? Laat je creativiteit de vrije loop en geef je meubels een persoonlijke touch. Alles in mogelijk! ✨

#jame #meubelen #stoffen #materialen #comfort #bank #design #wooninspiratie
Your living room's masterpiece 💥

Laat je betoveren door de warme gloed van onze Dirk. Hij onderscheidt zich door zijn slanke armen en fraaie poten. 

De eigenzinnige poten zijn verkrijgbaar in een matzwarte of RVS uitvoering. Wil je meer over dirk weten? Neem gerust contact met ons op! 

#jame #meubelen #bank #deisgn #modern #uniek #wooninspiratie #living #livingroom #inspiration