Naar hoofdinhoud

Materialen

Het hout, het metaal, het koudschuim en de stof: onze meubelen worden gemaakt van hoogwaardige materialen.

Een all time favorite stof van Textaafoam, een trendy variant van Keymer of een uitgesproken print van Kirkby Design… op een Jamé past alles. Je kunt dan ook kiezen uit een complete selectie aan stoffen. Heb je toch iets anders op het oog? Laat het ons weten. We werken met een heleboel leveranciers samen.

Stoffen: voor ieder interieur een perfecte match

Hout komt ruw bij ons binnen. Zo grof dat je zelfs kunt denken: hoe maken ze hier een sterke romp of die tafel met prachtige organische vorm van? Nou, laat dat maar aan onze zagerij over.

Vakmanschap van eigen bodem

Van blank eiken tot zwarte houtlak: voor de tafels en de zichtbare houtdelen hebben we twaalf kleuren geselecteerd op basis van trends en beleving. Benieuwd waar je als nieuwe Jamé-eigenaar precies uit kan kiezen? Bekijk hier onze houtselectie.

Trends, topmodellen & nieuwe stoffen

The details of Jort 🤍

De lagere rugleuning van Jort wordt ondersteund door door een rol-element wat zorgt voor extra zitcomfort. Door het lichtvoetige onderstel lijkt deze moderne bank bijna te zweven en creëert het een open en ruimtelijk gevoel.

Het comfort van Jort zelf proberen? Neem gerust contact op, zodat we je kunnen adviseren in welke dichtstbijzijnde store Jort te vinden is.

#jame #jamemeubelen #meubelen #meubels #interieur #interior #interiordesign #homedecor #bank #sofa
Interior inspiration 🌞

Breng jouw interieur tot leven met deze opvallende eyecatchers! Van unieke prints en levendige kleuren tot rustige beigetinten. Laat je creativiteit de vrije loop en geef jouw huis een persoonlijke touch. 💥

#jame #meubelen #stoffen #prints #eyecatcher #interieurinspiratie #inspo #getinspired
Table details 🪵

Onze organisch gevormde houten tafel Fayah rust op een zwart metalen onderstel in de vorm van een vlinder. Dankzij haar natuurlijke materialen gaat ze goed samen met veel verschillende interieurstijlen. Wist je dat je wel 12 verschillende houtkleuren kunt kiezen voor deze tafel?

#jame #interieur #meubelen #interieurinspiratie #interieurdesign #wonen #tijdloosdesign #tafel #eettafel